Första inlägget: ett välkomnande!

Hej allihopa.

Så jag heter Jan (men kallas Janne) och är en glad kille på hela 24 sommar (då jag fyller år i Juli). Jag är född, jag är uppväxt, jag bor och jag kommer fortsätta leva i vackra Lerum. Jag trivs som bäst här. Jag har testat att flytta en gång. Det var inte min grej, och det var inte långt härifrån, jag flyttade till Partille. Värsta misstaget i mitt liv. Okej, kanske inte värsta, men ganska dåligt beslut, enligt mig.

Jag är en hård arbetande kille som tillbringar sina dagar på postkontoret där jag arbetar som brevbärare, eller ja, jag tillbringar väl tiden ute på gatorna, så klart men ni förstår vad jag menar. Att jag har dragit igång den här bloggen är för att jag har en längta efter att bli bättre skribent. Under min uppväxt har jag hört att jag är duktig och kreativ när det kommer till det litterära, så jag vill testa på det.

Så den här bloggen kommer att handla om mitt liv, allt om varför jag har Göta Energi som elleverantör till mina funderingar om att bli vegetarian. Ni kommer att träffa mig, en härlig kille som söker meningen med livet i den skriftliga formen. Ni kommer att få veta mina innersta tankar och mina mest ytliga åsikter och jag hoppas på att ni vill hänga med på den här resan. Jag vill interagera med er, jag vill höra era åsikter och framför allt så vill jag skapa en relation med er, där ni uttrycker vad ni känner och där vi får bolla idéer, tankar och funderingar.

Varmt välkomna att höra av er i kommentarerna, ställ alla möjliga frågor, men var respektfulla. Ni kommer att behandlas med respekt och det förväntar jag mig från er.

Nu under dessa Coronatider. Var försiktiga där ute.

Vi hörs i ett annat inlägg!

Hälsar,
Janne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *