Hej.

Jag heter Janne och bor i Lerum, sen den dagen jag föddes (eller den dagen jag fördes hem från BB, då jag föddes i Borås). Jag har levt hela mitt liv i Lerum förutom en kort period när jag flyttade härifrån. VÄRSTA DUMMA MISSTAG i mitt liv. Lerum har allt!

Ni kanske sitter där och tänker att jag är säker nån bonde som bor ut i en håla och aldrig har kontakt med världen. NEJ. Jag har mitt jobb i Göteborg och spenderar mycket av min tid där, främst på andra långgatan. Mitt jobb ligger där och så hänger jag mycket på AW där. Hur som helst. Jag älskar dock att bo i Lerum, det är en liten mysig stad som har allt! Alingsås ligger bara en stenkast härifrån likväl Partille och Göteborg. Det är en sån central stad! Varför flytta?

Så, jag jobbar till vardags med att ta hem till er posten, så jag är van att hundar skäller. Jag älskar mitt jobb och trivs som fisken i vatten men har funderat på att utbilda mig till något. Vet bara inte vad. Jag gillar siffror, så kanske ekonomi är ett alternativ men pallar inte läsa så många år på universitet. Kanske en YH utbildning? Ja, det kommer finnas många alternativ den dagen jag väljer att plugga. Jag gick ut från gymnasiet med MVG och VG på allt, vilket betyder att jag har goda chanser att komma in på vad jag vill.

Nå väl, nu har ni fått veta mer om mig.

Analys, Tänkande, Kille, Tonåring, Unga