Så, permitteringen fortsätter för min del och vi fortsätter bygga om och bygga till hemma hos föräldrarna och andra aktiviteter jag hittar på håller mig sysselsatt men det har verkligen blivit en omställning i livet. Jag vill träffa mina vänner men jag vet att jag inte borde. Om jag inte har berättat det för er så har jag alltid haft lite problem med mina lungor, jag brukar alltid få starkare förkylningar och jag får svårt att andas. Ni förstår att jag då rädds lite och därför väljer jag att avstå all socialkontakt. Önskar dock att jag hade haft en flickvän, att leva helt ensamt gör det här lite svårare. Jag vill liksom ha någon att dela mina saker med, mina livs bekymmer med liksom…

Men, för att återkomma till verkligheten håller vi fortfarande på att bygga om hemma som jag berättade sist. Nu är projektet att måla om på utsidan, det är verkligen inte det mest lätta uppgiften. Inte för att måla i sig är så svårt utan för att allt som ska göras innan är krävande, det är mycket skrapande och mycket meck. Det är dock roligt, det är mycket att tänka på och mycket att lära mig, pappa är en bra lärare också tycker jag. Det kanske låter partisk för att han är min pappa men han är duktig på att förklara tydlig hur vi ska göra saker och framförallt det viktigaste vilket så får jag förklarat syftet med det. Det är ju en konst och jag förstår nu varför det är ett yrke så klart. Så jag är som sagt tacksam över the lessons learned genom min pappa.

Efter att vi har målat om huset tror jag vi kommer att vara färdiga med den renoveringen de ville göra med huset men nu börjar huset se så fint ut att mamma och pappa börjar tveka på att flytta därifrån. Jag tycker personligen att huset är för stort för dem och att de kanske inte behöver vara där längre till, pappa och mamma blir inte yngre direkt och något mindre kräver mindre arbete och framförallt så kan de få tid till annat än att klippa gräset och spika i garaget, plus att de skulle kunna bli av med så himla mycket onödigt de har i garaget. Så klart, det är många saker av värde där. Jag vet inte om ni har sett de reklamen som blocket gör ibland men det sägs att i genomsnitt har svenska hus kanske 17000 kr i värde i sina garage/vinden/förråd. Det är mycket pengar, jag tror att hos mina päron kan man hitta det mesta, jag har sett allt möjligt hos dem, jag har sett styckknivar, jag har sett barnleksaker, jag har sett saker jag gjorde som barn, jag har även sett sådan oanvända gräddsifon, jag har sett till och med bildelar eller övergivna mopeder (mopederna har pappa gjort sig av) men jag har sett en massa massa saker.

Jag har funderat på att säga det till pappa, att jag kanske ska fixa med garaget och att vi delar på vinsten. Facebook marketplace är lätt att använda och där kan man lätt tjäna pengar och nu när jag ändå är såååååå ledig, varför inte? Asså, jag måste bara hitta på saker att göra, jag måste hålla mig sysselsatt, annars blir det jäkligt tråkigt och det vill jag undvika.

Hur som helst, det här är väl allt jag hade att berätta för just den här gången tänker jag. Förhoppningsvis är jag färdig med allt nästa gång jag loggar in här och då skriver jag vad som kommer att hända med huset, som sagt även om mina päron var sugna på att sälja känns det som att det blir mindre och mindre sannolikt att de ska det längre. Jag kanske gjorde ett så bra jobb med att fixa huset att de kanske värderar om sina tankar haha.

Men nu lägger jag av här, ska iväg nu och snacka lite mer farsan om garaget, får se vad som dyker upp där, det kanske gömmer sig någon rolig skatt i det hela!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *